Weinkellerei Hohenlohe is een toonaangevende kellerei met sterke focus op kwaliteit en respect voor de natuur. Gelegen in het deelgebied van Württemberg dat Kocher-Jagst-Tauber & Hohenlohe wordt genoemd. De bodem varieert van fossiel en kalkrijke (Muschelkalk) tot een rode, vruchtbare mergel (Keuperboden). Weinkellerei Hohenlohe onderscheidt zich door een zeer hoge en constante kwaliteit in typisch Württembergse wijnen. Door een sobere en efficiënte bedrijfsvoering en duidelijke lange termijnvisie levert deze kellerei wijnen in een attractieve prijs/kwaliteitsverhouding.
In 2011 is een fusie doorgevoerd van de kellereien uit Löwenstein, Eberstad, Willsbach en Eschenau. Deze kellereien bevinden zich allen in het “Weinsberger Tal”. Door deze bundeling is een kellerei ontstaan die klaar is voor de toekomst en rekening wil houden met de kennis en tradities waaruit zij voortgekomen is. Ook hier zijn kwaliteit en respect voor de natuur de basis uitgangspunten. De Winzer von Weinsberger Tal brengen een gevarieerd scala aan kwaltiteitswijnen die telkens op een aansprekende wijze gepresenteerd worden.